4.kolo PL: další prohra

Napsal ,

Newcastle United si připsal další porážku. Na hřišti Brightonu vypadal jako starý, nemocný, se všema chybama Ashleyovské éry. Od gólmana přes obranu, zálohu i útok – všechno špatně, nic nefungovalo. Newcastle se bál hrát, byl nervózní, byl slabý, byl odpadem loňského týmu.

Trenér Howe udělal jedinou změnu, tak jak se předpokládalo, jeho naivita a průhlednost je čitelná a opět za to trpíme – zraněného Botmana nahradil na stoperu Burn a levého beka si bere Targett. V brance Nick Pope, obranná čtyřka Trippier, Schar, Burn, Targett, záloha Tonali, Bruno a Joelinton a ofenzívní trojka Almiron, Isak, Gordon. Rozestavení 4-3-3.

Místo reportu bychom mohli spíše rozebrat jednotlivce, ale jde o to zda to má cenu. Almiron, Burn, Pope bez formy, ale hrajou, Joelinton nastupuje zraněný, Bruno bez formy, navíc mu to ve dvojici s Tonalim nefunguje, Isak se bojí vystřelit a Gordon? Ten vypadá, že všechny svoje síly dal do prvního utkání a teď je hledá. No, ale trenérem je průhledný Howe, on šéfuje.

S ligovým fotbalem se potkáme až za 14 dní, v neděli 17.září, od 17:30 přivítáme doma Brentford. Čeká nás reprezentační pauza.

Brighton – Newcastle United 3:1 (1:0)
Góly: 27., 65. a 70.Ferguson – 92.Wilson (S.Longstaff)
Žluté karty: Lamptey, Milner, Dahoud, Lallana – Gordon, Schar, Targett, Burn
Červené karty:
Rozhodčí: Stuart Attwell
Diváci: 31.620
Sobota, 2.září 2023, 18:30, Amex Stadium, Premier League

Statistiky
První poločas:
Střely na branku: 4 – 0
Střely mimo branku: 8 – 4
Rohy: 4 – 1
Držení míče: 59% – 41%

Celkově zápas:
Střely na branku: 6 – 2
Střely mimo branku: 9 – 7
Rohy: 5 – 3
Držení míče: 56% – 44%

Sestavy:
Brighton: Verbruggen, Veltman, Van Hecke, Dunk, Estupinan, Gross (Adingra 89), Gilmour (Dahoud 77), March (Lallana 81), Pedro (Lamptey 77), Mitoma, Ferguson (Milner 81)
Lavička: Steele, Igor, Webster, Buonanotte

Newcastle: Pope, Trippier, Schar, Burn, Targett (Lascelles 74), Tonali (S.Longstaff 58), Bruno, Joelinton (Wilson 58), Almiron (Anderson 58), Isak (Barnes 74), Gordon
Lavička: Dubravka, Hall, Livramento, Murphy

Veškeré texty na nufccz.cz jsou chráněny autorským právem
foto zdroj: nufc.co.uk, bbc, internet

4 komentáře u „4.kolo PL: další prohra“

  1. Na Newcastle sa da velmi lahko pripravit, ked ako trene supera viem, aka bude zostava, nech sa deje cokolvek … za dalsie neviem ci ste postrehli pri prvom gole Tonaliho laxnost, ano vsetko zacala chyba Popa, ale ked potom dobry zakrokom napravil chybu, Tonali len tak laxne naznacil odkop, akoby mu na tom ani nezalezalo, potom sa dostal utociaci hrac k lopte, vystrelil, lahka lopta vypadla a gol … keby bol dobry odkop, ku strele prist nemuselo, ale to len moj pohlad na ucinkovanie jednotlivcov , za 85 mega aj ja lepsie odkopně loptu …

    • není připraven na PL, Howe to tvrdil na začátku sezony, že si musí zvyknout a že jej nenechá hrát hned – a ejhle, on hraje. Viděl jsem zajímavý statistiky jak vítězné ratio máme se Seanem Longstaffem v sestavě a mimo sestavu – rozdíl je víc jak půl bodu na zápas. Sean prostě je důležitý pro tu černou práci, která nám přinášela vloni body – trojice, která hraje teď ve středu zálohy není sehraná, chybí defenzívní část a navíc je jeden zraněný a druhý bez formy

  2. Howe si jede svoje Joel Bruno Tonali měla být záloha , kterou nám měla celá EPL závidět a ejhle ono to nefunguje. Jak píše Milan není tam nikdo na černou práci Bruno byl minulou sezonu leader a ted má dělat on Seana? Všichni vidíme, že to nefunguje,ale žádná změna !!! Tady je zakopaný pes a dle mého se toto přestupové okno nepovedlo.Sice kupujeme mladé pespektivní mladé hráče, kteří sedí na lávce(tribuně) a pak nás sestřelí 18letý talent soupeře!!!

Napsat komentář