Dohrávka 31.kolo PL: smolná prohra

Napsal ,

Newcastle United odjíždí z Londýna s prázdnou. Ale přiznejme si, kdo čekal, že bychom mohli něco získat.

Trenér Rafe Benitez neudělal jedinou změnu v základní jedenáctce jak před zápasem sliboval. Postavil identickou sestavu jako předchozích šest, sedm zápasů a na lavičku nevzal ani jednoho hráče z béčka jak se nám snažil na tiskovce prezentovat.

Přesto se Newcastle prezentoval dobrým výkonem, hlavně v první půli byl lepším týmem s několika málo šancemi, které opět prokázali tragický nedostatek střelecké potence.

I druhý poločas byli domácí fanoušci nespokojeni s výkonem svého týmu, jenž si posledními výsledky říkal o vypadnutí z příček pro Ligu Mistrů. Přesto se jim podařila jedna šance využít, njn, když máte v týmu Harry Kanea. Za nás se do největší šance na vyrovnání dostal Murphy, chvíli po svém příchodu na trávník, ale jeho střela z vápna šla přes břevno.

Trenér Rafa Benitez na tiskovce po utkání: “Dostali jsme je pod tlak, měli jsme smůlu, ale to byl skvělý výkon, hráči dokázali, že ještě nejsou na prázdninách. Chtěli jsme tady bodovat, zakončit sezonu lépe. Byla to pro nás dobrá sezóna a chceme jí zakončit co nejvýše v tabulce. Tyto zápasy, které jsme v poslední době prohráli, jsme nebyli horší než ostatní týmy, bylo to stejné po celou sezónu, jen jsme neměli štěstí.”

Tottenham – Newcastle United 1:0 (0:0)
Góly: 50.Kane
Žluté karty: Alli, Lamela – Ritchie, Diamé, Yedlin
Rozhodčí: Neil Swarbrick
Diváci: 54.923
Středa, 9.května 2018, Premier League, The Wembley

Statistiky
První poločas:
Střely na branku: ? – ?
Střely mimo branku: ? – ?
Rohy: ? – ?
Držení míče: ?% – ?%

Celkově zápas:
Střely na branku: 7 – 3
Střely mimo branku: 4 – 11
Rohy: 6 – 4
Držení míče: 63% – 37%

Sestavy:
Tottenham: Lloris, Trippier (Alderweireld 83), Sánchez, Vertonghen, Davies, Sissoko, Wanyama (Rose 88), Eriksen, Alli, Son Heung-min (Lamela 77), Kane
Lavička: Vorm, Llorente, Foyth, Lucas Moura

Newcastle: Dubravka, Yedlin, Lascelles, Lejeune, Dummett, Diamé, Shelvey, Ritchie, Pérez, Kenedy (Murphy 71), Gayle (Joselu 76)
Lavička: Hayden, Manquillo, Merino, Haidara, Darlow

Bůh ochraňuj královnu a Newcastle.
Veškeré texty na nufccz.cz jsou chráněny autorským právem
foto zdroj: nufc.co.uk, bbc, internet

Napsat komentář